top of page

VÍDEOS I ÀUDIOS D’UN MEGACRACK:
MOSSÈN JOAN COSTA I BOU

El millor contingut d’aquest web, no està en aquesta web, sinó en la que adjunto el link. Mossèn Joan Costa és una persona amb molts dons, molts talents, que els ha sapigut aprofitar per fer compresible y accesible els continguts bàsics de la vida cristiana. Els seus vídeos i àudios estan fent molt de bé a persones de tota menja. Espero que a vosaltres també:

www.mnjoancosta.net

Curriculum de Mn Joan Costa

Joan Costa i Bou, Nat l’any 1961 i prevere de l’arxidiòcesi de Barcelona, és enginyer de telecomunicacions per la ETSETB de la UPC, Màster en Doctrina social de l’Església per la Universidad Pontificia de Salamanca i Doctor en Teologia Moral per la Universidad de Navarra.

El Dr. Costa ha estat professor de Moral social, Doctrina social de l’Església i Teologia Moral Fonamental en diverses institucions catalanes (Institut superior de ciències religioses Don Bosco i Centre Teològic Martí Codolar, ISCR de Tarragona; i ha impartit docència en alguns Seminaris Conciliars (Castelló i Tortosa).

És soci fundador, amb Mn. Antoni M. Oriol, del Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església (SEDASE) de la Facultat de Teologia de Catalunya, n’és també membre docent i el gerent actual. Col·labora en el Master de Pastoral Familiar que organitza l’Institut Joan Pau II explicant l’assignatura de Bioètica.

També ha estat professor a la Universitat Internacional de Catalunya, de varies assignatures de l’àmbit de l’ètica i bioètica, i hi col·labora en l’Institut Superior d’estudis bioètics de la dita universitat, amb el Dr. Josep Argemí, actual director. Imparteix també docència, des del 2010, a la Facultat de Teologia de Catalunya, tot explicant qüestions de Doctrina social de l’Església i fonaments de la moral.

Ha publicat tres llibres, dos de qüestions de moral política (Nació i nacionalismes, M&M Euroeditors, 2001; Fet nacional i Magisteri social de l’Església, Proa, 2003) i un sobre els fonaments de la moralitat (El discerniment moral, M&M Euroeditors, 2003), tots tres traduïts també al castellà. Ha publicat també diversos articles de teologia moral.

Des del vessant pastoral és rector de la parròquia de la Mare de Déu de Betlem, de la ciutat de Barcelona, Consiliari general de la Federació de Cristians de Catalunya, assistent eclesiàstic de Metges Cristians de Catalunya.

bottom of page