top of page
22406e96ba6c078a0baf2a3b54df02f9[1].jpg

JESUCRIST:
TOT ÉS PER CULPA SEVA

Jesucrist

“Tot és per culpa seva” és un títol per provocar, però no deixa de tenir la seva veritat. Si ell no hagués existit, tampoc existiria l’Església, ni el cristianisme, ni aquesta web. Per això dic que tot és per culpa seva…

nostra fe es fonamenta en Jesucrist. Ell és el personatge més estudiat de la historia de la Humanitat, sense cap dubte. I la pregunta fonamental es, Qui és Jesús? Els 4 evangelistes en el fons estan contestant a aquesta qüestió.

 

Si ell és només un savi, un humanista, un revolucionari, és un entre milers, per tant, prescindible. Però si és el Fill de Déu, llavors ell es converteix en la persona més rellevant per a tu, perquè visquis la teva vida amb goig i en plenitut. Si és Fill de Déu no pots deixar de conèixer-lo.

 

A la dreta tens díptic amb un diàleg entre dos joves sobre la identitat de Jesús, a partir d’una pregunta que Jesús fa a l’evangeli als seus deixebles. Fes clic en la imtage per a obrir-ho.
 

caputra diptico jesucristoo.PNG

Per conèixer a Jesús te proposem preguntes que et podries fer sobre la seva persona. Cliques en elles i obtindràs la resposta. Recorda que pots contactar con el sacerdot de la parròquia per seguir fent preguntes d’aquest tipus o d’allò que a tu et pugui inquietar. Clica aquí per contactar per correu.

QUÈ VOLS SABER DE JESÚS?
christ-round-magnet-556mg[1].jpg
bottom of page