top of page
izsqaDiwbGXzT_CY_cqpdDbyPny2yjB3EaC-K3pWD3-C6nyyC8rq3zgNbYypKlebbRmuXaLa83RGORN5gHR4GqDEsq
NicePng_alpha-symbol-png_3306242.png

CURSOS ALPHA

Si tens inquietuds,
si tens desitjos de saber més,
si intueixes que et falta quelcom
si tens ganes d’enraonar
i pensar una mica.

kisspng-alpha-course-christian-church-christianity-west-or-course-5b10fa8fb85ec4.057771881

El Curs Alpha és un curs d’introducció a la fe cristiana, que es desenvolupa en 11 setmanes. És un curs en el que han participat milers i milers de persones. S’estructura en un sopar, una xerrada i un diàleg, que es fa per taules reduïdes de 8 persones. També hi ha un dia o un cap de setmana, de convivència centrat en la figura de l’Esperit Sant.

 

Imagino que tot això et sembla molt: molts sopars, un cap de setmana, etc. La proposta que et fem és que participis del primer sopar, i després decideixes si vols continuar el camí o no. No tanquis la porta a una cosa que no coneixes!!

 

Hi pots convidar als teus amics. Són cursos molt oberts. Els cursos que hem pogut fer han estat molt enriquidors, tant per gent que estan oberts a la recerca, com persones que volem aprofundir la seva fe.

Video explicatiu de la organització del Curs Alpha:
Video I  amb tetimonis sobre Curs Alpha:
Video II  amb tetimonis sobre Curs Alpha:
CURS ALPHA DESENVOLUPAMENT

Cap curs Alpha és igual a un altre, vosaltres els feu diferents, però tots tenen uns elements comuns:

 

Àpat:  S’organitzen taules d’unes 8 persones, que seran el grup per tot el curs. Es serveix un sopar amb l’ajuda d’uns voluntaris, es procura que hi hagi una relació amb els membres de la taula i així anar-se coneixent.

 

Tema: Breu tema d’uns vint minuts, que serveix per orientar el diàleg a la taula. Alguns dels temes que es tracten són: El Cristianisme és avorrit, fals ó irrellevant? Qui és Jesús?  Com podem tenir fe?  Com ens guia Déu? Com puc pregar? Per què hi ha mal?, etc.

 

Diàleg: És una part important del curs, es pot compartir pensaments sobre el tema amb les persones que s’està sopant. En el diàleg hi ha la  norma que parlar no és obligatori, i no hi ha res que no es pugui dir. Es dialoga però no es discuteix. És una oportunitat de poder dir el que penses, o preguntar i escoltar els altres, compartint altres punts de vista, i tot en un ambient d’amistat, amb sinceritat, obert i amb la convicció que el que es diu allà, allà es queda.

QUANT COSTA EL CURS ALPHA?

El curs és totalment gratuït, i no hi ha cap obligació ni seguiment si després de la primera sessió no vols continuar.

VOLS APUNTAR-TE?.

Escriu un email a: ricardbassart@gmail.com

Algunes fotos del nostre Curs Alpha:
bottom of page