top of page
Mare i nadó
avortament-i-vida-prenyada.png

 SI JA HAS AVORTAT

I si ja has avortat què pots fer?

Segur que et sents fatal... Tranquil.la... Déu continua estimant-te i no et deixa de la mà. Hi ha camins de guariment, continua llegint...


L’experiència de l’avortament és sempre una experiència molt traumàtica i les seves conseqüències es prolonguen en el temps. És possible que des de que la vas viure hagis passat per diverses etapes (negació, racionalització, “oblit”...). El síndrome post avortament inclou molts símptomes: angoixa, depressió, baixa autoestima, insomni, trastorns alimentaris, sentiment de culpa, desassossec i tristesa, pèrdua de les ganes de viure, etc.


A la nostra diòcesis tenim el Proyecto Raquel per ajudar a les persones que han passat per un avortament, ja sigui recent o fa molts anys. Cóm actua el Projecto Raquel? Diria que és una teràpia cristiana pels qui tenen en la seva consciència el pes d’haver practicat un avortament voluntari. Combina una pedagogia profundament humana i proposa una obertura al perdó i a la gràcia de Déu, que és l’únic capaç de sanar-nos de les nostres faltes i de les nostres ferides espirituals.

Aquí tens l'enllaç al Proyecto Raquel:

proyecto-raquel.com

 

 

Si vols que fem junts aquesta tasca d’apropament al Proyecto Raquel t’acompanyem, cap problema.

bottom of page